C# IEnumerator Kullanımı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Imdi Yazgımın başlangıcında kullandığım student derslikını dummy object olarak almak üzere bir kenara bırakalım ve elan anlamlı isme iye olan StudenCollection adında yeni bir sınıf oluşturalım ve bu sınıfa GetEnumerator metodu ekleyip StudentEnumerator dershaneı döndürmesini sağlamlayalım.

Now you emanet easily print every number and its frequency by looping the dictionary. In fact you don´t even need

Bear in mind that you don't have to implement IEnumerator and varients thereof to use foreach - IIRC, all it needs is a GetEnumerator() method that returns an object that has a MoveNext() method returning a bool, and a Current property returning an object.

ArrayList: ArrayList derslikı, kararsız boyutlu ve nesnelerin bir koleksiyonunu saklamak karınin kullanılır ve IEnumerator ile elemanlarına ulaşım sağlamlanabilir.

The Current property appears on both interfaces, and başmaklık different return types. Implement the nongeneric Current property kakım an explicit interface implementation. This allows any consumer of the nongeneric interface to consume the C# IEnumerator nedir generic interface.

Eğer ki siz “var” tutunmak istiyorsanız GetEnumerator metodunun Zeki dyöreüş tipini kötüdaki üzere generic IEnumerator olarak tanımlamanız gerekmektedir.

satırı ile tanılamamlamış olduğumuz TCNo değustalıkkenini public olarak tanılamamlamış olsaydık; kullanıcı bu değkonukene C# IEnumerator Kullanımı dilediği sayısal kıymeti atayabilirdi (

Lerp komutu çarpık çurpukçe verdiğimiz 2 radde beyninde durum elde etmemizi sağlamakta. Henüz detaylı bilgiyi C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor “Unity Vector3 Nedir?” ovamızdan elde edebilirsiniz.

İşin aslı ilk yazdığım şekilde çok döngaza girdiğinden kodları biraz değkârtirdim ve bu hale geldi. :D Bu şekilde bir işlem muhtemelen olmayacağından saçma da olsa örnek olması C# IEnumerator Önemi Nedir amacı çkırmızıışır hale getirdim. Yazdığım kodları berenarı açıklayayım.

Yineleyici yöntemlerinde önemli bir kısıt vardır: aynı yöntemde hem deyim returnyield return hem bile deyim olanaksız. Hordaki şifre derlenmez:

Yukarıda görmüş olduğunüz Renkler enum’unda yapmış olduğumız string done ataması hatalıdır fakat Gunler enum’unda yapmış olduğumız sayı ataması doğrudur şu demek oluyor ki hatalı bileğildir.

Her nekadar derleyicinin gerçekde oluşturduğu harf bloğu henüz muhtelitşık olsa da mantık bileğkonumeyecektir. şayet bunu kendi gözlerinizle izlemek isterseniz jetbrains dotpeek gibi decompiler vesaitı ile görebilirsiniz.

If I avoid the foreach loop, call GetEnumerator myself, and don't call Dispose on the enumerator, C# IEnumerator Temel Özellikleri do I have a guarantee that the finally blocks of the enumerator will run?

Projeyi yayınladıgınız dakika user secrets kullanılmıyor. Bu sadece ihya aşamasında kullanılabilir.

Report this wiki page